Yksityiskoulutus ja Käytösklinikka   
Yksityiskoulutus

Onko sinulla haasteita koirasi kanssa? Onko hihnakäytös haastavaa tai onko joku asia johon toivoisit muutosta?

Helppo tapa tulla harjoittelemaan asioita koiran kanssa, joka ei koulutustilanteissa vielä siedä toisia koiria tai tarvitsee alkuun vahvistusta ennen isompaan ryhmään siirtymistä. Tai jos itse tunnet tarvetta rauhalliseen koulutustilanteeseen, ilman häiriöitä ja isoa ryhmää, oppiminen tapahtuu rauhallisemmin ja nopeammin.

Yksityiskoulutus takaa sen, että Sinä ja koirasi saatte neuvoja juuri tarpeittenne mukaan ja harjoitukset voidaan suunnitella täysin teidän tasonne ja edistymisenne mukaisiksi.

Yksityiskoulutus sopii koirille, joille isommissa ryhmissä kouluttaminen on ylivoimaista arkuuden tms. vuoksi.
Yksityistunteja järjestetään mm:
  • Kiva Koirakansalainen - koulutus
  • Näyttelykoulutuksesta
  • Arkitottelevaisuudesta
  • Rally-toko -kurssit
Yksityiskoulutusta järjestetään pääkaupunkiseudulla sopimassamme paikassa.
Yksityiskoulutus on tarkoitettu arkisten haasteiden (mm hihnassa vetäminen, pentu pureminen tms) tai lajien harjoitteluun. 


Käytösklinikkalla ratkomme haastavia käytöksiä kuten ohitusongelmat, arkuus (mm vieraita koiria ja ihmisiä kohtaan), haasteet hoitotoimissa, resurssiagressiivisuus tms. 

Käytösklinikka aloitetaan etätapaamisella 45 min, jolloin käydään ongelmakohdat läpi, tehdään yksilöllinen koulutussuunnitelma ja ohjeistetaan tarvittavien pohjataitojen aloittaminen kotona. Yksityistunti (45 min) pidetään kouluttajan kanssa koirakoululla tai muussa sovitussa paikassa. Seurantakäynti 30 min sovitaan noin viikon päähän kouluttajan tapaamisesta. Seuranta pidetään paikanpäällä tai etänä yksilöllisten tarpeiden mukaan.  Paketin hinta alk. 160 euroa (etätapaaminen 45min, koulutus 45min ja seuranta 30min joko etänä tai livenä)


1.1.2022 alkaen

Yksityis
koulutuksen hinta on 80 euroa/45min/koira tai
Kaksari 95 euroa/45min kun mukana 2. eri perheen koirat yhtäaikaa.
Käytösklinikka alk. 160 euroa.

Koulutuksen tapahtuessa muualla kuin koirakoululla, hintaan lisätään km-korvaus.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Käytösklinikka

kurssisivulle → s