Krista Hakkala
Eläintenkouluttaja (AT)
Olen Krista Hakkala, eläin- ja luontoihminen henkeen ja vereen. Eläinkokemusta on yli 40-vuoden ajalta useastakin eläinlajista hamsterin ja hevosen välistä. Kokemusta on eläimistä sekä työtovereina että harrastuskavereina. Tällä hetkeltä meiltä kotoa löytyy kolme novascotiannoutajaa.

Olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon Amiedussa 2012-2013. Tuolloin eläinlajeinani olivat kissa ja koira. Jatkoin opintojani Taitotalossa 2019, kun eläintenkouluttajan erityisammattitutkinnon suorittaminen tuli mahdolliseksi. Valmistuin helmikuussa 2021.

Ennen ammattitutkintojen suorittamista olen kasvattanut tietojani harrastajana erilaisten kurssien, seminaarien ja Kennelliiton koulutusten kautta. Ja tietysti lukemalla kaikki mahdolliset kirjat, mitä käsiini saan. Samalla tavalla jatkan tietojeni päivittämistä myös tulevaisuudessa. Tietojen päivittäminen on todella tärkeää, sillä eläinten käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvä, tieteelliseen tutkimukseen perustuva tieto lisääntyy tällä hetkellä valtavaa vauhtia.

Eläinten hyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa koulutuksissani toimitaan eläinlähtöisesti ja noudatetaan Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä. Voit käydä tutustumassa eettisiin sääntöihin tästä https://www.elaintenkouluttajat.com/yhdistys/463-2/

Nähdään kursseilla,
Krista
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.